Vores producenter

Lallemand Health Solutions – verdensledende i mere end 80 år

I 1934 blev Institut Rosell grundlagt af mikrobiologen Dr. José Maria Rosell og Dr. Edouard Brochu og står i dag som pionerer for udviklingen af ​​probiotika i verden.

Lallemand Inc., moderselskabet til Lallemand Health Solutions, blev grundlagt allerede i slutningen af ​​det 19. århundrede af Fred Schurer, som blev kaldt "Lallemand", da han kom fra Alsace, som engang var delt af Frankrig og Tyskland.

I 1998 gik Lallemand Health Solutions og Institut Rosell sammen, og med den kombinerede viden og erfaring om bakterier og gær blev der udviklet et intensivt forskningsprogram til dokumentation, udvikling og produktion af probiotika og probiotisk gær.

I 2011 går Lallemand Health Solutions sammen med Harmonium International og sammen er de i dag verdens største producent af dokumenterede probiotiske stammer og probiotiske gær, repræsenteret i 45 lande og på 5 kontinenter.

Lallemand Health Solutions har mere end 500 probiotiske formuleringer i mere end 60 lande, både kundespecifikke og proprietære, samt adskillige patenterede beskyttelsesteknologier. I dag arbejder mere end 100 mennesker og 50 forskere dagligt med udvikling og forskning i virksomheden.

Lallemand Health Solutions er primært baseret i Canada, hvor de producerer levende og levedygtige probiotika af højeste kvalitet i et farmaceutisk miljø. Faciliteterne er certificeret i henhold til GMP, og fremstillingen følger meget strenge kvalitetskrav for at garantere effektiviteten og sikkerheden af ​​de forskellige probiotiske kulturer.

I tæt samarbejde med det videnskabelige samfund og førende universiteter var Lallemand Health Solutions den første i verden til at implementere et avanceret program til genetisk karakterisering af probiotiske stammer tilbage i 1999 for at bestemme både sikkerhed og stammespecifikke egenskaber for de forskellige stammer. Med videnskab i fokus står Lallemand Health Solutions for kvalitet gennem:

  • Sikkerhed – toksikologiske undersøgelser og sikkerhedsundersøgelser på mennesker
  • Stabilitet gennem udvalg af stammer, innovative teknologier og patenterede beskyttelsesteknikker
  • Karakterisering af stammer
  • Stammespecifik dokumentation
  • Kliniske undersøgelser med tredjeparter, hospitaler og institutioner

-> Se filmen om hvordan stammerne i LactiPlus fremstilles.

PiLeJe Industries

PiLeJe Industries PiLeJe blev grundlagt i 1991 og startede derefter sin forskning i tarmmikrobiomet. PiLeJe indså, at de hundrede tusinde milliarder mikroorganismer, der lever i tarmen, kunne have en enorm indvirkning på sundheden. Forskning udvidet til at karakterisere probiotiske stammer og finde ud af, hvordan de påvirker sundheden og bestemme de mest gavnlige doser.

PiLeJe er i dag Europas førende aktør inden for probiotiske kosttilskud og mikroernæring og arbejder tæt sammen med det videnskabelige samfund.

No items found.
Lær mere om maven

Hvorfor det er vigtigt at spise mælkesyrebakterier

Dårlig kost og en livsstil med høj stress udsætter tarmfloraen for store udfordringer. Man ved i dag, at artsrigdommen og mængden af ​​bakterier i tarmfloraen er påvirket af, hvordan vi lever, og hvad vi spiser, og at jo større artsrigdommen i tarmfloraen er, jo bedre modstandsdygtighed har vi over for sygdomme og ubalance.

Lær mere om maven

Det lille barns vigtige tarmflora

Tarmfloraen etableres og udvikles gradvist i forskellige stadier i løbet af disse 1.000 dage. Mangfoldighed og sammensætning af tarmfloraen påvirkes af flere faktorer.

Lær mere om maven

Mikroorganismer och probiotika

Ordet probiotika blev opfundet allerede i 1965, men kommer oprindeligt fra det græske og betyder "for livet". Verdenssundhedsorganisationen WHO har senere defineret ordet og dets betydning...

Lær mere om maven

Sikker overlevelse og patenterede beskyttelsesteknologier

Mælkesyrebakteriers egenskaber og aktivitet afhænger af deres levedygtighed i værtens mave-tarmkanal, hvor de primært virker.

Lær mere om maven

Urolig mave

Forstyrrelser i mave-tarmkanalen - eller "urolig mave" - ​​er desværre et udbredt problem i dag.

Lær mere om maven

Om tarmen og mikrofloraen

Tarmen er grænsen mellem kroppens yder- og inderside og også kroppens vigtigste område for kontakt og udveksling.

Lær mere om maven

Om mælkesyrebakterier

Mikroorganismer findes overalt på jorden og i både mennesker og dyr. I alt vandet, i luften vi indånder og i den mad vi spiser.

Lær mere om maven

Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.

Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.

Lær mere om maven

Karakterisering viser bakteriestammernes særlige egenskaber.

Der findes mange forskellige stammer af fx Lactobacillus acidophilus, men de har ikke alle de samme egenskaber, men påvirker deres miljø på forskellig vis.

Lær mere om maven

Vores producenter

I 1934 blev Institut Rosell grundlagt af mikrobiologen Dr. José Maria Rosell og Dr. Edouard Brochu og står i dag som pionerer for udviklingen af ​​probiotika i verden.