Urolig mave

Forstyrrelser i mave-tarmkanalen - eller "urolig mave" - ​​er desværre et udbredt problem i dag. Nogle gange drejer det sig om medicinske tilstande som funktionel dyspepsi og IBS, som 20-30 % af befolkningen i den vestlige verden på et tidspunkt lider af. Symptomerne kan omfatte smerte og ubehag, når du spiser, for hurtigt mæthed, brændende fornemmelse i mavehulen, kvalme, halsbrand, diarré og/eller forstoppelse.

Men der er også flere hverdagslige maveproblemer i en udbredt del af befolkningen. Disse omfatter ballonmave, urolig mave, gas, rumlende mave, mavekramper eller en oppustet følelse.

Det kan skyldes, at fordøjelsessystemet ikke fungerer ordentligt, og at tarmsystemet ikke er tilstrækkeligt stimuleret. LactiPlus er designet til at bidrage til en bedre fordøjelse. I LactiPlus er levende mælkesyrebakterier blevet suppleret med calcium, som har en dokumenteret effekt på fordøjelsesenzymers funktion. Og fordøjelsesenzymernes vigtige arbejde foregår allerede i munden, fortsætter ned i maven og ud i tarmsystemet. Hvis fordøjelsen fungerer, er betingelserne for at undgå "angstelig oppustet mave" væsentligt bedre.

No items found.
Lær mere om maven

Hvorfor det er vigtigt at spise mælkesyrebakterier

Dårlig kost og en livsstil med høj stress udsætter tarmfloraen for store udfordringer. Man ved i dag, at artsrigdommen og mængden af ​​bakterier i tarmfloraen er påvirket af, hvordan vi lever, og hvad vi spiser, og at jo større artsrigdommen i tarmfloraen er, jo bedre modstandsdygtighed har vi over for sygdomme og ubalance.

Lær mere om maven

Det lille barns vigtige tarmflora

Tarmfloraen etableres og udvikles gradvist i forskellige stadier i løbet af disse 1.000 dage. Mangfoldighed og sammensætning af tarmfloraen påvirkes af flere faktorer.

Lær mere om maven

Mikroorganismer och probiotika

Ordet probiotika blev opfundet allerede i 1965, men kommer oprindeligt fra det græske og betyder "for livet". Verdenssundhedsorganisationen WHO har senere defineret ordet og dets betydning...

Lær mere om maven

Sikker overlevelse og patenterede beskyttelsesteknologier

Mælkesyrebakteriers egenskaber og aktivitet afhænger af deres levedygtighed i værtens mave-tarmkanal, hvor de primært virker.

Lær mere om maven

Urolig mave

Forstyrrelser i mave-tarmkanalen - eller "urolig mave" - ​​er desværre et udbredt problem i dag.

Lær mere om maven

Om tarmen og mikrofloraen

Tarmen er grænsen mellem kroppens yder- og inderside og også kroppens vigtigste område for kontakt og udveksling.

Lær mere om maven

Om mælkesyrebakterier

Mikroorganismer findes overalt på jorden og i både mennesker og dyr. I alt vandet, i luften vi indånder og i den mad vi spiser.

Lær mere om maven

Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.

Ballonmave, oppustet og luftig er langt de mest almindelige maveproblemer hos svenske kvinder.

Lær mere om maven

Karakterisering viser bakteriestammernes særlige egenskaber.

Der findes mange forskellige stammer af fx Lactobacillus acidophilus, men de har ikke alle de samme egenskaber, men påvirker deres miljø på forskellig vis.

Lær mere om maven

Vores producenter

I 1934 blev Institut Rosell grundlagt af mikrobiologen Dr. José Maria Rosell og Dr. Edouard Brochu og står i dag som pionerer for udviklingen af ​​probiotika i verden.