< Gå tilbage

Maven føles som en ballon, oppustet og fuld af luft – den mest normale form for mavebesvær hos svenske kvinder.

En urolig mave, som ikke fungerer, påvirker vores livskvalitet. For at finde ud af, hvordan problemet helt konkret tager sig ud, har helsesitet doktorn.com kortlagt knap 3000 menneskers mavebesvær. Og det er ufarlige, men hæmmende problemer, som dominerer – og for majoriteten er problemet til gene på daglig basis.

Man ved allerede, at mere end 10 % af befolkningen dagligt er plaget af mavebesvær og urolig mave. Ud over at det føles ubehageligt, begrænser det også sociale aktiviteter, og for nogle menneskers vedkommende kan det endda betyde, at man ikke kan tage på arbejde, fordi maven driller.

To tredjedele plages på daglig basis

I undersøgelsen, hvor 2930 personer deltog, fortalte hele to tredjedele, at de var plaget af mavebesvær på daglig basis. Uge efter uge, måned efter måned. Det er først og fremmest kvinder, som er ramt – hele 75 % af de adspurgte er kvinder i alderen 20-45 år.

Maven føles som en ballon – oppustet og fuld af luft

Det dominerende billede er ikke medicinske, dramatiske lidelser, men derimod problemer, som afstedkommer en følelse af ubehag. 3 ud af 4 angav, at det, de især var plaget af, var ballonmave, luft i maven og følelsen af opsvulmet mave. Det kan føre til en oplevelse af, at det er vigtigt at være i nærheden af et toilet, at tøjet ikke sidder, som det skal, og at det sociale liv begrænses.

Lactiplus Mave mælkesyrebakterier med tilskud af calcium som bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

LactiPlus

Læs mere om LactiPlus produktion, egenskaber osv.

Vis alle