< Gå tilbage

En karakterisering af bakteriestammernes specielle egenskaber.

Der findes mangeforskellige stammer eksempelvis Lactobacillus acidophilus, de har dog ikke alle samme egenskaber, men påvirker deres miljø på forskellig vis. Derfor kan man lave en karakterisering, som mest af alt kan minde om en genetisk afkodning, der kan fastslå stammernes slægtsskab, deres art og alle deres stammespecifikke virkningsmekanismer, en vigtig forudsætning for til eksempel at kunne gennemføre kliniske studier, men også for at kunne konstatere, hvorvidt stammen er sikker i anvendelse og ikke kan forvolde problemer hos brugeren. Lallemand Health Solutions, som producerer Lactiplus Mave, Lactiplus Forte, Lactiplus Kids og Lactiplus Travel, var de første til at etablere en avanceret videnskabelig metode til systematisk karakterisering/identificering af de forskellige mælkesyrebakteriestammer med det formål at fastlægge deres specifikke egenskaber, virkningsmekanismer og genetiske forudsætninger.

LactiPlus

Læs mere om LactiPlus produktion, egenskaber osv.

Vis alle